Ciutat

Localitzada la sabadellenca perduda des de la setmana passada

La dona va desaparèixer dijous / FACEBOOK

La família de Lídia Conesa, natural de Sabadell, perduda des de la setmana passada, ha informat que la dona ha estat localitzada sana i estàlvia. La família havia denunciat la seva desaparició, ja que ningú sabia on es trobava des del migdia del passat dijous, 13 de febrer.

Segons han informat fonts de la família al Diari de Sabadell, els Mossos d’Esquadra els han comunicat que l’han localitzada i que es troba bé. En els darrers dies s’havia intensificat la seva recerca, ja que no s’havien detectat moviments dels seus comptes bancaris i que no hi havia manera de trobar-la a través del seu telèfon mòbil.

El cos va fer recerca també en hospitals i centres psiquiàtrics, amb la finalitat de trobar algun indici sobre la seva localització. Per la seva banda, la família també va contactar amb albergs i menjadors socials, sense que es tingués cap pista d’on podia ser.

Finalment, aquest dimecres els agents han traslladat a la família la seva localització, sense que ara per ara n’hagi transcendit cap altra informació més enllà que es troba bé. La dona va desaparèixer a Masllorenç, al Camp de Tarragona, on resideix habitualment.

Comentaris
To Top