Ciutat

El possible cas de coronavirus a Terrassa dona negatiu

La Mútua de Terrassa / GOOGLE MAPS

El possible cas de coronavirus que s’ha estudiat a la Mútua de Terrassa ha donat negatiu, segons ha informat el mateix centre hospitalari aquest dimecres al matí.

Un dels vuit casos de possible coronavirus que estudiava el departament de Salut era a Terrassa. Així ho ha confirmat aquesta matinada a les xarxes socials l’alcalde de la localitat vallesana, Jordi Ballart, explicant que es tracta d’un ciutadà que no resideix a la ciutat.

Ballart demana “calma i tranquil·litat”, perquè, entre altres coses, a Catalunya no hi ha cap cas de coronavirus més que el que ja està localitzat a l’Hospital Clínic de Barcelona. “Màxima confiança en el nostre sistema de salut”, també ha dit el batlle terrassenc.

El departament de Salut farà una roda de premsa avui, dimecres 26 de febrer, a les 13 h, per informar de la situació del coronavirus. Abans, la consellera de l’àrea, Alba Vergés, s’haurà reunit amb els secretaris generals de tots els departaments i amb els delegats territorials per informar-los de la situació.

Primer cas de coronavirus a Catalunya: una dona resident a Barcelona

Comentaris
To Top