Ciutat

Sabadell limitarà la velocitat al carrer de Bocaccio

L’Ajuntament està col·locant al llarg del dia d’avui dues bandes reductores de velocitat (esquenes d’ase) a les cruïlles del carrer de Boccacio amb la carretera de Molins de Rei i el carrer de Sant Ferran (Gràcia). L’actuació es porta a terme en diverses fases, amb l’objectiu de garantir en tot moment la circulació de vehicles.

Obres al carrer de Bocaccio / CEDIDA

De fet, en aquesta via es va produir el passat mes de novembre un atropellament que va deixar ferida una treballadora de Correus. En aquell cas, el conductor, un home de 61 anys, triplicava la taxa màxima d’alcohol permesa, segons fonts de la Policia Municipal.

Amb la finalitat d’evitar l’alta velocitat en aquesta via, avui es fan diverses reserves d’estacionament de vehicles per mantenir sempre, i com a mínim, un carril de circulació. Amb aquesta col·locació es millora la seguretat en aquest punt del barri de Gràcia, alhora que es dona resposta a una reivindicació que han fet tant l’OAR Gràcia com Correus.

Comentaris
To Top