Esports

Antonio Hidalgo: “Quan et poses per davant, has de competir molt millor”

Hidalgo, amb rostre pensatiu / LLUÍS FRANCO

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de l’empat davant el Llagostera (1-1)

Impotència, nombroses ocasions i empat final: “Hem creat molt i el rival et genera molt poc o gens i amb una t’empaten el partit. Els primers 20 minuts no han estat els millors però de mica en mica hem pogut anar traient pilotes per fora i hem començat a crear perill amb el Pascu i l’Aarón. Hem tingut diverses ocasions amb la de l’Edgar -penal-, Boniquet i Lanza. A la segona meitat també n’hem tingut diverses i quan aconsegueixes, per fi, posar-te per davant has de saber competir millor. Abans els equips contraris no et feien gol i ara amb una ocasió et penalitzen molt. Tot i la jugada del penal, l’equip ha continuat jugant però avui no volia entrar”.

S’acosta el tram decisiu i tothom s’hi juga molt: “Al principi de la temporada, els equips juguen amb més alegria, intenten fer el seu partit i ara no. Venen aquí i tots al darrere. No vull desmerèixer el seu joc. El Llagostera ha fet un gran treball i els jugadors han cregut amb la idea de l’Oriol. Cal felicitar-los”.

Els rivals directes també es deixen punts: “El nivell d’aquest grup és molt igualat. Tot i l’1 a 5 que hem vist (Espanyol B – Olot) no són situacions normals. Tot es decideix per petits detalls i ara ja hem de pensar amb la pròxima setmana”.

Néstor, substituït abans de la mitja hora de joc: “Em va dir que tenia molèsties però dissabte que ja estava bé. Ha sortit el Boris i ha fet un gol”.

El retorn d’Adri Cuevas: “L’Adri ens dona moltes cames i tècnica individual. Té aquest cor que a vegades ens falta i estic segur que ens vindrà molt bé les pròximes setmanes”

Ángel Martínez: “és un partit que amb una mica més de sort era per guanyar”

Sobre el guió del partit: L’equip hi ha anat i  hem tingut ocasions però sí que hem de defensar més els gols quan ens posem per davant perquè costa molt en aquesta categoria. És un partit que amb una mica més de sort era per guanyar. Ells també juguen, els hi ha sortit bé i tant de bo la sort que no hem tingut avui la tinguem els pròxims partits.

El Sabadell s’estavella en el mur del Llagostera i perd el lideratge (1-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top