Publicitat
Ciutat

Cotxes danyats, cablejat caigut i dos ferits, balanç de l’episodi de vent a Sabadell

Els bombers, actuant a la Rambla Ibèria / VICTÒRIA ROVIRA

L’episodi de ventSabadell d’aquest dilluns es va saldar amb una trentena d’incidències a la via pública, entre les quals destaquen afectacions amb danys materials i personals. L’aire va moure elements a la via pública, com ara contenidors que van quedar al mig del carrer o caixes de cartró, procedents de la brossa.

Les més desatacades

A les 10.59 h, es va rebre un avís que l’aire havia desconnectat part del cablejat elèctric d’Endesa a Guilleries amb La Selva. A les 11.10 h, al passatge de Pere Serra, unes planxes d’alumini van volar d’un terrat.

A les 11.12 h es va tenir coneixement d’una dona ferida en caure-li part d’una teulada al cap, a la Via Alexandra. Va ser traslladada al Parc Taulí amb pronòstic menys greu.

Al passatge Carles V amb el carrer de Brutau es va detectar a les 11.19 h un conjunt de plaques d’Uralita que havien caigut d’un sostre. En la caiguda va arrencar part del cablejat.

A les 12.12 h va caure un conjunt de cables telefònics al carrer de Llobregat, mentre que al carrer de Saboneria un tros d’Uralita també amenaçava a caure poc després, a les 12.21 h. A les 12. 36 h es té constància que una taula va sortir volant d’un pis al carrer d’Andes, sense provocar danys.

Al casal d’avis del carrer de Sant Josep també es va registrar un dany personal, quan un tendal va caure per la força del vent. Els serveis sanitaris van atendre el ferit. A les 18.16 h, al passatge de l’Alguer, un fanal va quedar caigut, obligant l’empresa Aluvisa a fer-se’n càrrec.

A la carretera de Bellaterra, a l’alçada de l’aeroport, un arbre va caire a la zona dels horts. En la seva caiguda va afectar una línia telefònica.

Pel que fa a la caiguda d’elements a sobre de vehicles, al carrer de Bordoll es va detectar una branca sobre un cotxe a les 11.40 h. Més tard, a les 17.17 h, una branca també amenaçava de caure a la plaça de Lluís Mas. Finalment, al carrer de Moragas i Barret, un arbre va caure sobre un cotxe, provocant danys lleus.

Publicitat
Comentaris
To Top