Ciutat

Segon cas de coronavirus al Taulí

El Taulí confirma un nou contagi i amplia l’aïllament a 47 professionals en total

L'entrada a l'Hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

El Taulí ha confirmat aquest diumenge el segon cas de coronavirus detectat a l’hospital sabadellenc. Alhora, per protocol s’ha ampliat l’aïllament preventiu de 28 a 47 persones, dinou més respecte ahir. Els dos casos positius es troben bé, en estat lleu i a casa seva com la resta d’aïllats. Paral·lelament, l’hospital de Sabadell i totes les unitats de la corporació segueixen funcionant amb normalitat.

Aquest és el segon contagi que es detecta a Sabadell, després que divendres es confirmés el primer en una persona d’una àrea no assistencial del centre que havia viatjat a Milà. Aleshores es van aïllar 28 persones, inclosa la que havia donat positiu, i dues tenien símptomes. Una d’elles és la que també ha donat positiu i l’altra, negatiu. Segons fonts oficials de la corporació sanitària, l’origen del contagi s’hauria produït dimecres en una reunió interna.

En aplicació del protocol del Departament de Salut, totes les persones aïllades hauran de passar 14 dies a casa seva per evitar la propagació del virus.

Durant el cap de setmana, el Taulí ha fet diferents sessions informatives amb els professionals de la corporació per mantenir-los informats de la situació. Des de la conselleria de Salut es demana que tothom que tingui símptomes: tos, dificultat per respirar o febre alta són els principals, truquin al telèfon 061 Salut Respon.

El coronavirus arriba a Sabadell: primer cas confirmat al Taulí

Comentaris
To Top