Ciutat

DESCARREGABLE: El joc Kidnelis, gratuït per als lectors del Diari de Sabadell

Imatge de Kidnelis / KIDNELIS

Els lectors del Diari de Sabadell poden descarregar de manera totalment gratuïta Kidnelis, el joc amb segell sabadellenc. Es tracta d’un joc educatiu destinat principalment a nens de més de 5 anys, i que pretén desenvolupar de manera didàctica la lectoescriptura (descarregable més avall).

Aquest és un dels jocs d’aquesta editorial dedicada als jocs educatius d’autor, Kidnelis. “Tenen l’objectiu que els nens ho passin bé, però també que la canalla tingui recursos per aprendre les coses de sempre”, explica Joan Reixac, soci fundador de Kidnelis.

Creat l’any 2014, es va convertir en número 1 en vendes a Amazon, on competia amb 400 jocs, amb el valor afegit que ho feia en llengua catalana. El joc és fruit del procés desenvolupat pel doctor en Pedagogia i sabadellenc Carles Rodrigo, i resol de forma senzilla un procés com el de la lectoescriptura en un moment en què les noves tecnologies poden fer que els més menuts tinguin alguna dificultat de comprensió lectora.

“Hem decidit agafar algunes de les frases del joc per imprimir-les, de manera que quan un nen llegeix frases com La iaia viu a la nevera, el tema és que el nen rigui, i significarà que ha fet el procés de comprensió lectora”, explica Reixac. La mesura arriba en ple confinament, en què els més menuts, al quart dia d’estar tancats a casa, comencen a enfilar-se per les parets.

Kidnelis forma part de la línia de jocs educatius als quals se sumen d’altres com Foodnelis, centrat en el món del menjar, Biznelis, en el dels negocis, o Finnelis, en el de les finances. Aquest darrer està desenvolupat amb l’Institut d’Estudis Financers: “Amb ell volem que Sabadell sigui ciutat pilot de la formació emprenedora per a docents de qualsevol titulació, és un joc fet per professors del Campus UAB de Sabadell”, detalla Reixac.

Podeu descarregar-vos l’edició imprimible de Kidnelis clicant en aquest enllaç.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top