Ciutat

15 persones han mort per coronavirus aquesta setmana al Taulí

El Taulí ha registrat aquesta setmana una quinzena de defuncions pel coronavirus

El Taulí, en una imatge recent / VICTÒRIA ROVIRA

Quinze persones han mort aquesta setmana al Parc Taulí infectades per coronavirus. Les primeres víctimes mortals a Sabadell. La xifra correspon al balanç de víctimes fins aquest divendres al migdia. Es tracta d’una dada a la qual ha tingut accés el Diari de Sabadell, confirmada per fonts de la corporació sanitària, i són majoritàriament persones d’edat avançada i amb patologies prèvies.

La xifra mostra un augment progressiu al llarg d’aquesta setmana. Concretament, els primers morts van registrar-se entre dilluns i dimarts, amb un total de cinc persones que van perdre de vida ingressades al centre hospitalari. La xifra va augmentar fins dimecres a la nit, amb cinc més i elevant-se fins a deu persones, i des de llavors fins divendres al migdia, hi ha hagut 5  defuncions més, fins a les a 15 persones mortes el divendres al migdia.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Fins dimecres, la xifra oficial de víctimes mortals per coronavirus a tot Catalunya era de 55 persones, segons el balanç oficial que el Departament de Salut fa cada tarda. Totes les víctimes, segons el departament, tenien patologies prèvies.

El primer cas al Taulí que va transcendir a l’esfera pública, però, no va arribar fins dijous a la tarda. Va ser a través de l’Ajuntament de Badia del Vallès, que va informar que un veí del municipi de 21 anys havia perdut la vida després d’haver ingressat d’urgència a l’hospital sabadellenc.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top