Publicitat
Ciutat

Sabadell, protagonista avui al programa 'Crims' de TV3

Helena Jubany, bibliotecària que vivia a Sabadell assassinada l'any 2001 / TV3

El programa Crims que TV3 emet cada dilluns a la nit aborda avui un cas que va sacsejar la ciutat de Sabadell l'any 2001. Els fets es remunten al 2001, quan va aparèixer una noia assassinada al pati d'un bloc de pisos del número 48 del carrer de Calvet d'Estrella, a l'Eixample sabadellenc.

La noia, Helena Jubany, treballava a la biblioteca de Sentmenat, on van advertir que no havia anat a la feina. La jove, de 27 anys, va sortir de casa el dia 30 de novembre al punt del migdia i ja no se'n va saber res.

Segons la investigació, aquell divendres hauria rebut una trucada telefònica al matí, i al migdia, hauria sortit de casa amb el cotxe fins al carrer de Calvet d'Estrella, on hi havia el pis de dos coneguts seus. La investigació apunta que ells la van drogar amb somnífers, la van deixar inconscient i segrestar tot el dissabte, per després pujar-la al terrat del mateix edifici i llançar-la en plena matinada. Va morir pel cop, moment en què estava en estat de semi-coma.

El programa dedicarà dos capítols al cas, un primer per repassar el crim i l'altre sobre el judici. Servirà per tancar la seva primera temporada d'èxit.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top