Publicitat
EL TEMPS

El fred s’intensifica

Aquest dimarts el fred es farà una mica més present. La temperatura mínima i màxima baixaran lleugerament, amb valors que aniran d’entre 6 i 11 ºC als 11 i 16 ºC.

La nuvolositat minvarà en general de matinada, i fins a mig matí el cel quedarà poc ennuvolat a Ponent i altres zones de la meitat sud del territori, excepte a l’extrem sud on quedarà entre mig i molt ennuvolat així com a la resta de Catalunya. A partir de llavors, els núvols augmentaran arreu, fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols menys compactes a Ponent i al vessant nord del Pirineu Occidental.

Pel que fa a la pluja, de matinada és probable precipitació a l’extrem sud del país i durant el matí és possible a punts del litoral nord i de l’extrem sud. A la resta, durant la tarda és probable algun ruixat a punts de muntanya, sobretot al Prepirineu, els quals podran arribar a altres indrets al final del dia. La precipitació en general serà d’intensitat feble i acumularà quantitats minses. La cota de neu rondarà els 1.500 al migdia i baixarà cap als 1.100 metres a la nit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
Publicitat
To Top