Ciutat

VÍDEO: La mostra de com s’ha reduït el trànsit a la C-58 amb el confinament

El confinament ha fet que el nombre de vehicles circulant per les vies principals del país hagi caigut en picat. Sense anar més lluny, aquest dilluns el trànsit a l’àrea metropolitana de Barcelona s’ha reduït respecte a un dilluns normal entre un 73,5% de sortida i un 74% d’entrada.

La comparativa, feta amb dilluns passat, 23 de març, també és notòria, amb una reducció del 39,3% pel que fa a la sortida i un 34% d’entrada. En el següent vídeo del Servei Català del Trànsit, es pot veure el canvi en la mobilitat, concretament amb el tram de la C-58 ja al Nus de la Trinitat, on es pot veure el canvi entre abans de la crisi del coronavirus, el 23 de desembre, amb el passat 28 de març:

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top