Publicitat
Ciutat

El Taulí continua reduint el nombre d’ingressats i augmenta les derivacions a l’hotel Verdi

L'hotel Verdi acull pacients derivats del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

El Parc Taulí manté la tendència a la baixa en el nombre de persones ingressades amb coronavirus, mentre augmenten els pacients atesos a l’hotel Verdi amb aquesta mateixa malaltia. En el primer cas avui n’hi ha 40 menys que divendres i, en el segon, 36 més respecte al mateix període.

On es nota el descens de la corporació sanitària és a planta, on els ingressats amb la Covid-19 han passat de 501 a 462, mentre que hi ha hagut una baixa a l’UCI i en aquesta àrea hi ha 65 pacients. Paral·lelament, si divendres al Verdi hi havia 64 usuaris amb coronavirus, ara en són 100, tots amb la Covid-19 i cap amb altres patologies.

Publicitat

En conjunt, les altes han pujat de 264 divendres a 330 ara mateix, 66. I en les darreres hores s’han registrat 17 defuncions, passant de 154 a 171 en total.

El Parc Taulí activarà a contrarellotge 217 nous llits d’UCI pels pacients amb coronavirus

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top