Publicitat
Diners

El Banc Sabadell acorda no pagar el dividend en l’exercici 2020

L’entrada del Banc Sabadell a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

El consell d’administració de Banc Sabadell, en reunió extraordinària que es va celebrar ahir, va acordar no pagar el dividend en l’exercici 2020. En un comunicat, l’entitat financera va explicar aquesta decisió com “a mesura de prudència en el context de les circumstàncies generades per la crisi de la Covid-19”.

Així mateix, el consell ha agraït la renúncia a la retribució variable del present exercici del president, el conseller delegat i l’alta direcció, inclosa la de la filial britànica TSB, en tant que suposa un alt grau de compromís donada la situació actual. Sobre aquesta mesura, que va ser anunciada dimarts, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, va assenyalar que “és un acte de responsabilitat en un moment en el qual tots hem d’actuar amb el màxim compromís i solidaritat. Amb aquesta decisió volem sumar-nos a l’esforç que en aquest moment està fent tota la societat i, en particular, tots els empleats del banc que cada dia fan possible la continuïtat d’una tasca essencial com l’atenció i l’acompanyament als clients”.

A la reunió, s’han analitzat i valorat les mesures adoptades en les últimes setmanes. En aquest sentit, l’entitat sabadellenca ha instaurat el pagament setmanal a proveïdors, ha avançat el pagament del subsidi d’atur i les pensions, ha ajornat el pagament de tres mesos del lloguer social a aquelles famílies especialment vulnerables l’habitatge de les quals formi part del Fons Social d’Habitatge, i ha comunicat la moratòria de fins a 12 mesos en el capital de les hipoteques, així com les diferents solucions de finançament per a famílies i empreses a través del seu Pla d’Acompanyament, amb especial focus en les línies ICO.

Manteniment de l’ocupació

En relació amb les mesures organitzatives i de personal dirigides a mantenir l’activitat com a servei essencial, s’han detallat les actuacions realitzades que han facilitat el teletreball a la totalitat de la plantilla. El consell d’administració també ha destacat “l’enorme compromís i professionalitat” de tota la plantilla de Banc Sabadell, i molt especialment la de la seva xarxa comercial. Així mateix, ha reiterat expressament el seu compromís amb el manteniment de l’ocupació al Banc Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top