Ciutat

El Taulí manté la tendència a la baixa en el nombre d’ingressats per coronavirus

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí està a punt de tancar la primera setmana en què cada dia hi ha menys persones ingressades per coronavirus que l’anterior. En concret, aquest dissabte la corporació atén 464 pacients amb aquesta malaltia, 152 menys que dilluns, quan n’eren 616.

Aquests usuaris es troben tant a la corporació sanitària com a l’hotel Verdi. A planta de l’Hospital de Sabadell hi ha 324 pacients, sis més que ahir, però 123 menys que dilluns. A l’UCI s’ha passat de 62 a 66 persones ingressades. Aquestes dades indiquen un lleuger repunt d’ingressos a l’hospital de la Gran Via, 10 persones més que el dia anterior, 390 en total.

A l’establiment hoteler el nombre de pacients va arribar al pic dimecres (114), i des d’aleshores va a la baixa amb, actualment, 74; 16 menys que divendres, per la qual cosa el balanç total de persones ateses pel Taulí amb la Covid-19 queda en 464 pacients.

View this post on Instagram

Al @parctauli, avui ja hem superat les 600 altes a domicili acumulades des de l’inici de la pandèmia. Però les altes d’UCI a planta, com aquesta, ens emocionen especialment. . Es tracta del primer pacient que rep l’alta a planta, desde els nous espais d’UCI que s’han estrenat al Parc Taulí aquesta mateixa setmana!! . Gràcies @lluska, per compartir-ho! . #EnsEnSortirem #QuedatACasa #JoActuo #quedateEnTuCasa #coronaviruscatalunya #covid19 #covid_19 #joemquedoacasa #yomequedoencasa #Sabadell #Parctauli #Tauli #Salut #Salud #hospital #VallesOccidental #castellardelvalles #Sentmenat #polinya #santllorençsavall #cerdanyola #cerdanyoladelvalles #badiadelvalles #ripollet #barberadelvalles

A post shared by Parc Taulí Hospital Univ. (@parctauli) on

En les darreres 24 hores s’han donat 32 altes, amb les quals el total s’enfila a les 605. També han mort 5 persones, 223 en conjunt.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Comentaris
To Top