Ciutat

Rècord d’altes per coronavirus al Taulí: 99 en un dia, la majoria d’hospitalització domiciliària

Professionals del CAP Can Rull / TAULÍ

El Parc Taulí ha donat 99 altes per coronavirus entre aquest dimecres i dijous. És el rècord des de l’inici de la pandèmia, sobretot gràcies al nombre de persones que seguien un procés d’hospitalització domiciliària. Amb aquestes, la corporació sanitària ja ha donat un total de 830 altes per la Covid-19.

Aquest és el segon punt d’atenció de l’hospital de Sabadell, gestionat des del CAP Can Rull, de més de 500 casos amb aquesta malaltia que no requereixen ingrés i es poden tractar telefònicament o a domicili, evitant el seu pas per l’hospital.

A hores d’ara el Taulí atén 426 pacients amb la Covid-19, dos centenars menys que fa dues setmanes. Del total, 294 persones estan a planta, xifra que baixa de les 300 per primer cop des del 25 de març i en total són 8 menys que el dia anterior; 53 a l’UCI, dos menys que ahir; i 79 a l’hotel Verdi, igual que fa 24 hores. En aquests darrers dos espais es registra una xifra estabilitzada en els darrers dies, mentre que a planta el descens d’ingressats s’accentua més diàriament.

Des de l’inici de la pandèmia del coronavirus a Sabadell, al Taulí hi han mort 255 persones, 7 més en les darreres hores, un nombre que també es manté estable dia rere dia sense importants variacions.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Ampliarem la informació en els propers minuts

Comentaris
To Top