Ciutat

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Les dades del coronavirus a Sabadell, minut a minut. El D.S. actualitza les xifres que mesuren l’impacte de la malaltia a la ciutat. Mostrem a través de gràfics la situació que atravessa Sabadell i ho comparem amb d’altres punts del país.

A partir de les dades atorgades per l’Hospital Parc Taulí i pel Ministeri de Sanitat, mostrem amb diversos gràfics l’evolució del virus en l’hospital sabadellenc –i en els equipaments addicionals, com l’Hostel Verdi–: difonem les dades d’ingressos hospitalaris, morts i també altes. Tot seguit s’il·lustren els ingressos hospitalaris al Parc Taulí per coronavirus. Les columnes expressen l’acumulat fins el moment.

Tot seguit, es pot observar un concepte similar de gràfic –casos diaris i acumulats– de morts per coronavirus a l’Hospital de Sabadell.

I en aquest cas, l’estadística incorpora els casos de recuperació i els més greus (UCI) a causa del coronavirus a l’Hospital de Sabadell. És la fotografia global de la situació al Parc Taulí.

Des del 25 de març, s’incorporen també les dades de persones ingressades a l’UCI.

L’àrea sanitària de l’Hospital Parc Taulí inclou, a banda de Sabadell, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Polinyà, Ripollet, Sant Llorenç Savall i Sentmenat.

MAPA: Els casos de coronavirus a Sabadell i rodalies, carrer per carrer

Comentaris
To Top