Ciutat

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Les dades del coronavirus a Sabadell, minut a minut. El D.S. actualitza les xifres que mesuren l’impacte de la malaltia a la ciutat. Mostrem a través de gràfics la situació que atravessa Sabadell i ho comparem amb d’altres punts del país.

A partir de les dades atorgades per l’Hospital Parc Taulí i pel Ministeri de Sanitat, mostrem amb diversos gràfics l’evolució del virus a Sabadell: difonem les dades d’ingressos hospitalaris, morts i també actualitzem la comparativa amb Espanya, Catalunya i d’altres comunitats autònomes dels casos registrats per cada 100.000 habitants.

Tot seguit s’il·lustren els ingressos hospitalaris al Parc Taulí per coronavirus. Les columnes expressen l’acumulat fins el moment.

Tot seguit, es pot observar el mateix concepte de gràfic –casos diaris i acumulats– de morts per coronavirus a l’Hospital de Sabadell.

I en aquest cas, el gràfic incorpora els casos de recuperació i els més greus (UCI) a causa del coronavirus a Sabadell.

Des del 25 de març, s’incorporen també les dades de persones ingressades a l’UCI.

En casos de coronavirus per cada 100.000 habitants, Sabadell i rodalies mostren unes ràtios inferiors a la mitjana de Catalunya i als del conjunt d’Espanya. Lluny del promig registrat a la comunitat autònoma, Sabadell també registra índex per sota d’altres punts del país que estan en situació crítica, com la Comunitat de Madrid o País Basc.

L’àrea sanitària de l’Hospital Parc Taulí inclou, a banda de Sabadell, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Polinyà, Ripollet, Sant Llorenç Savall i Sentmenat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top