Ciutat

El CAP del Centre mantindrà, finalment, la directora i l’adjunta de direcció

El CAP del Centre mantindrà la directora i l’adjunta de direcció

El CAP Centre, aquest dilluns a la tarda / A.P.

El CAP del Centre mantindrà finalment la directora i l’adjunta de direcció actuals, tal com s’ha acordat en una reunió mantinguda aquest dilluns al migdia. Un pas enrere en la situació després que Atenció Primària ha acceptat el desistiment de les dues dimissions que havien presentat divendres.

La trobada ha sigut tensa i “per dignitat professional i compromís amb la ciutadania” en plena epidèmia del coronavirus les dues persones han canviat de parer i no han volgut tirar endavant la proposta de dimissió, segons ha pogut saber el D.S. de fonts pròximes a les implicades. Per aquest motiu, la directora continuarà fent teletreball com feia fins ara per motius mèdics i l’adjunta de direcció seguirà al càrrec, almenys, fins a l’estiu.

Les dimissions van arribar després que Primària va rellevar la responsable de residències del centre la setmana passada per “assegurar l’execució de tots els procediments i directrius establerts per garantir l’atenció als usuaris de residències”.

Tal com ja va fer dissabte en un comunicat, la direcció territorial d’Atenció Primària també reconeix aquest dilluns “la tasca directiva que han realitzat les persones que han estat al capdavant de l’equip fins ara i les millores en resultats assistencials que les seves actuacions han comportat”.

CAP Centre: acomiaden la responsable de residències i dimiteix la direcció

Comentaris
To Top