BARBERÀ

L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà engega una campanya de suport als serveis essencials

L'Associació de Pensionistes i Jubilats promou que es pengin els cartells a les portes / DS

L'Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès ha impulsat una campanya d'agraïment a totes les persones anònimes de la ciutat que treballen per fer front a la crisi actual, aquell personal que forma part dels diferents àmbits dels serveis essencials. Per fer visible el suport, el respecte i l'admiració envers aquests sectors, l'entitat ha decidit distribuir un cartell que ha editat amb un manifest perquè es pengi als portals de les comunitats de veïns.

“Vam decidir fer aquesta campanya quan vam veure atacs arreu contra professionals sanitaris i altres persones que continuen treballant com a serveis essencials. No podem entendre que es tracti malament a persones que s'estan deixant la vida per cuidar de tothom”, explica Pere Ramon i Nadal, secretari de l'entitat.

Des del col·lectiu volen destacar la feina dels professionals de la salut, dels serveis de seguretat ciutadana, de neteja, d'alimentació i de l'àmbit social, a més de comerços i farmàcies. “Gràcies a aquestes persones la resta podem sortir de casa el mínim necessari”, agraeixen, a més d'oferir "ajuda a tots aquests col·lectius en qualsevol tasca, gestió o acció que es requereixi".

Publicitat
Club ciència

També volen expressar com se senten: “Estem rodejats de persones que ens cuiden, ens atenen i ens faciliten que aquests dies complicats ho siguin menys”.

Manifest de l'Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès

Ja s'han començat a penjar cartells en algunes portes i s'han deixat còpies a botigues obertes i als llocs més visibles de la ciutat. Per altra banda, qui vulgui col·laborar penjant cartells els pot adquirir a la Papereria Eris (Pº. Dr. Moragues, 153), amb un cost mínim.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top