Ciutat

El Taulí tanca l'abril amb un 70% menys de persones ingressades per coronavirus

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El Taulí acaba el mes d'abril amb 201 pacients de coronavirus, menys de la meitat dels 555 amb què va començar el mes i un terç dels que hi havia quan n'hi havia mes, en el moment del pic, al qual es va arribar divendres 3 d'abril amb 631 malalts. La diferència entre aleshores i ara és de 430 persones o, dit d'una altra manera, un 68,2% menys d'ingressats.

Les xifres actuals no es veien des del 22 de març, en plena escalada del virus. A hores d'ara hi ha 168 persones ingressades a planta; 331 menys que l'1 d'abril. A l'UCI el nombre d'hospitalitzats és de 32, 23 menys que en començar el mes. A l'hotel Verdi ja només hi queda una persona ingressada amb la Covid-19 o símptomes lleus de tenir-la.

Publicitat

D'altra banda, l'hospital sabadellenc tanca el mes havent donat pràcticament totes les altes. A 1 d'abril se n'havien registrat 191, mentre que avui ja en son 1.269. Tanmateix, al llarg d'aquest abril les defuncions s'han doblat, passant de 144 a l'inici a 314 al final.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top