Esports

Pep Font anuncia que deixa l’Escola Pia

Pep Font, que va arribar al club amb set anys, ha estat el millor jugador que ha tingut l’Escola Pia / CEDIDA

Punt final. Pep Font no continuarà vestint la samarreta de l’Escola Pia la pròxima temporada. El millor jugador que ha tingut el conjunt de Can Colapi va assegurar: “Crec que ha arribat el final del meu cicle i és hora de buscar nous reptes”. 

Font, que va entrar al club amb 7 anys i marxa amb 31, va portar el nom de l’Escola Pia arreu d’Espanya amb les seleccions catalanes aleví, infantil i juvenil, entre molts dels seus èxits. Sent juvenil de primer any, va debutar amb el primer equip a les ordres de Cesc Guijosa abans de dues etapes al FC Barcelona B i una aventura a França. “L’Escola Pia és una gran família i la decisió ha estat molt complicada. M’emporto amics per sempre”, assegurava el 10 sabadellenc, que, de moment, no s’ha compromès de manera oficial amb cap equip. Per últim va voler deixar, per aquells que puguin dubtar, que aquest nou camí no ha estat condicionat per la part econòmica: "Si es tractés de diners, fa temps que hauria pogut marxar. No té res a veure", afirma amb rotunditat.

Qui tampoc continuarà defensant els colors de l’Escola Pia serà Josep Maria, el porter de les darreres tres temporades i peça cabdal a l’equip sabadellenc, arribat de la mà de l’extècnic Borja Burgos, que posa punt final per iniciar un nou projecte, qui sap si a la mateixa ciutat.

L’Escola Pia aposta pel planter

Fonts del club sabadellenc asseguren que aquestes sortides no varien els plans de la direcció esportiva. Una línia a seguir definida amb anterioritat, sempre segons la seva versió, per fer “una clara aposta pel planter”. Així doncs, de cara a la temporada 2020-2021 l’Escola Pia comptarà amb Ignasi González, Xavi Saus, Arnau Graell i Lenny Ramos, els dos darrers en edat juvenil, i tots ells sorgits del planter de Can Colapi. 

Publicitat

Pedro Donoso continuarà una temporada més a la banqueta després que des del club s’assegura que “ha fet bona feina” tot i arribar a l’aturada per la Covid-19 a nou punts de les places de play-off.

El colomenc, en la seva segona temporada en aquesta segona etapa, “tindrà la tasca d’iniciar una transició de 2-3 anys per ajudar a fer créixer els jugadors del planter”, segons s’apunta. A favor del tècnic hi juga que en el seu dia va saber donar la confiança necessària als actuals pesos pesants de l’equip. 

D’altra banda, el Club Natació Sabadell també continua planificant la següent temporada amb Borja Burgos al capdavant del conjunt nedador. De moment, no s’ha volgut donar cap nom en l’apartat d’arribades i de sortides. Si bé és cert, però, que des de l’entitat nedadora es treballa amb incorporar, com a mínim, un parell o tres de cares noves al segon projecte de Burgos. Caldrà esperar.

Tres equips a la Segona B?

De cara a la pròxima temporada, la ciutat de Sabadell podria tenir fins a tres representants a la categoria de bronze del futbol sala estatal si l’Amics del Pou-Nou Escorial, líder de la Tercera Divisió, supera el play-off exprés que va anunciar ahir dimecres la Reial Federació Espanyola de Futbol. Quedarà per veure primer si realment s’acaba jugant de la mateixa manera que a les categories de futbol, les dates i les seus per a la disputa d’aquest play-off que permetria al club sabadellenc encadenar el quart ascens consecutiu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top