Ciutat

Es reprenen les obres d’ampliació del tercer carril de la C-58 i de la calçada lateral

Imatge d'arxiu de les tasques d'ampliació de la C-58 / ÓSCAR ESPINOSA

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha reactivat l’execució de les obres d’ampliació del tercer carril de la calçada sentit Barcelona de l’autopista C-58, en el tram TerrassaSant Quirze del Vallès, per un import de 10.367.808 euros. També s’hi afegeix el condicionament de la calçada lateral sentit Terrassa a la mateixa autopista, en el tram Sabadell-Terrassa, dividida en dos lots i amb un import total superior als 14.000 euros.

Aquesta reactivació es durà a terme per fases, sempre garantint les mesures de seguretat i salut pública. Primer, a partir de demà 7 de maig, es reprendran aquelles obres l’execució de les quals no comportin interacció amb persones alienes a l’obra. A continuació, a partir del 21 de maig, les que comportin una interacció controlada i, a partir del 28 de maig, es reactivaran les obres que impliquin una interacció amb persones alienes a l’obra.

Aquesta és una del més d’un centenar d’obres en infraestructures, cicles de l’aigua i habitatge, per un import de 200 milions d’euros. Una represa d’activitat que arriba avui després que la Generalitat aixequi la suspensió de l’execució de les obres del sector públic decretada el 27 de març per la pandèmia de la Covid-19.

Comentaris
To Top