Publicitat
Ciutat

FOTOS: Un incendi en un quadre elèctric destapa una plantació de marihuana

Un incendi al carrer Bonavista, al barri de Covadonga, va deixar al descobert una plantació de marihuana. Els fets van passar dimarts a les 21.30 h, quan es va calar foc en el quadre elèctric d’un habitatge.

Plantació de marihuana al carrer Bonavista / POLICIA MUNICIPAL

Plantació de marihuana al carrer Bonavista / POLICIA MUNICIPAL

La Policia Municipal es va desplaçar fins el lloc i va determinar que nomé en sortien espurnes per una possible sobrecàrrega. Per aquest motiu, es va decidir accedir a l’interior de l’immoble amb el consentiment dels seus residents, i on van localitzar en una habitació una plantació de marihuana.

Publicitat

Concretament, es comptava amb un total de 382 plantes, a més dels materials necessaris per a fer el cultiu. Tot plegat va quedar comissat i es van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la salut pública.

Van intervenir-hi dues unitats de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top