Publicitat
Esports

Quico Díaz s’acomiada del Sabadell Nord

El tècnic de Can Rull, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

El tècnic de l’històric ascens a la Primera Catalana del Sabadell Nord, Quico Díaz, ha anunciat aquest dijous que posa punt final a la segona etapa al club sabadellenc després de cinc temporades i mitja a la banqueta de Ca n’Oriac.

Publicitat

Díaz ha assegurat a través d’un missatge a Twitter que el motiu d’aquesta decisió és purament personal i no per un tema esportiu. Tanmateix, ha tingut un missatge d’agraïment per a tots i cada un dels membres del Sabadell Nord. El tècnic sabadellenc passarà pel quiròfan per solucionar els problemes de maluc que en els últims anys l’han martiritzat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top