Publicitat
Ciutat

El Dia Internacional Contra l’Homofòbia i la Transfòbia engega la campanya ‘Ventilem els armaris!’

La bandera irisada i la trans lluiran al balcó de l'Ajuntament durant un mes i mig / CEDIDA

La bandera irisada onejarà al balcó de l’Ajuntament fins al 28 de juny. Fins aquesta data durarà la campanya ‘Ventilem els armaris!’, que ha començat avui, Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, i s’allargarà fins al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Durant aquest mes i mig, es durà a terme un programa d’accions i d’activitats de caràcter reivindicatiu.

Passos de vianants irisats

El programa d’activitats, coordinat entre el consistori i la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI, té l’objectiu de “donar valor al teixit associatiu de la nostra ciutat i promocionar el talent local”. Una de les accions serà pintar la bandera irisada en passos de vianants ubicats de nord a sud de la ciutat, i la realització d’un grafit a l’edifici de Feminismes i LGTBI per part de l’entitat local ARTefacto, Associació d’Art Urbà.

Xerrades en obert

L’escriptora sabadellenca Montse Barderi, el dramaturg i escriptor Sebastià Portell i Judith Juanhuix, que aportarà la seva perspectiva com a dona trans, són alguns dels noms confirmats per a xerrades en línia obertes a tota la ciutadania que s’organitzaran.

També es convidarà totes les persones que ho vulguin a participar d’’El cafè de la tieta Clara’, un espai de trobada de persones LGBTIQ a Sabadell, creat per Actua Vallès-Ca l’Enredus i el Grup Transfamílies. A més, s’està programant una sessió de contes adreçada a infants. Es podran seguir els detalls de les confirmacions al compte de Twitter @sbdgenere.

Publicitat
Comentaris
To Top