BADIA

Badia crea una aplicació per fomentar la compra als comerços locals

L’Ajuntament de Badia del Vallès ha dissenyat una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes amb l’objectiu de fomentar el comerç local al municipi. Es tracta d’un giny que s’ha batejat amb el nom de Lacompra.

L’aplicació té com a objectiu dinamitzar el comerç de la ciutat, i neix just després de la sotragada que els botiguers han patit per l’aturada forçada derivada de la pandèmia de la Covid-19. A més de botigues, aquesta plataforma, que és totalment gratuïta, també reuneix altres establiments com restaurants i bars, i permet, a més, que els productors locals puguin oferir els seus productes en línia directament al consumidor del seu municipi.

D’aquesta manera, l’eina facilita gestionar les comandes i escollir entre poder lliurar directament a domicili o bé fer la recollida a la botiga escollida. En tots dos casos, el pagament es farà directament al comerciant, però en les properes setmanes ja es podrà pagar a través de la mateixa aplicació.

Entre les funcions que ofereix el giny hi destaca la geolocalització dels comerços implicats, cosa que permet cercar per ubicació, per establiment, per categoria, o bé per tipus de producte. A més, el sistema actualitzarà les dades de manera contínua, i així es podrà seguir l’estat del producte pràcticament a temps real.

A la vegada, els comerços generaran alertes automàtiques als clients, un fet que permetrà que quan estigui llesta la comanda es notifiqui al dispositiu de l’usuari. L’aplicació comptarà amb una opció que permetrà indexar els comerços preferits, aquells on es fan comandes de manera més habitual, facilitant, així, les gestions més freqüents.

El sistema garanteix, a més, que tots els comerços que conté són físics i de l’entorn on es troba el client.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top