Esports

Acord per estendre els contractes de la plantilla i cos tècnic del Sabadell per al 'play-off'

Adri Cuevas, amb mascareta, abans d'un entrenament d'aquesta setmana / LLUÍS Franco

Un pas clau. El Centre d'Esports Sabadell ha arribat a un acord amb la plantilla i el cos tècnic per estendre els contactes més enllà del 30 de juny i poder afrontar així el play-off exprés d'ascens que es disputarà entre el 18 i 26 de juliol a la regió de Múrcia. Com avançava Diari de Sabadell, ja estan decidits els quatre escenaris: San Pedro del Pinatar, Múrcia, Cartagena i Lorca. Els clubs van conèixer més detalls en la reunió telemàtica amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, José Luis Rubiales. Per exemple, la retransmissió dels partits en exclusiva per la plataforma Footers, que paga mig milió d'euros. Cada club participant s'emporta 26.000 euros i s'haurà de fer càrrec del desplaçament i l'estada. També es faran tests als jugadors abans de cada partit.

Una de les condicions importants era l'allargada del contracte dels jugadors i tècnics que expira el pròxim 30 de juny. La direcció del Centre d'Esports anunciava un acord total i agraeix "l'esforç i compromís" de tot l'equip en "la situació tan excepcional que estem vivint. També volem ressaltar la cohesió i determinació de la plantilla per encarar un repte tant il·lusionant com és el play-off d'ascens a Segona A". Aquest dijous, el club arlequinat ha remès tota la documentació per formalitzar la inscripció en el play-off acceptant totes les mesures de seguretat establertes des de l'ens federatiu i Sanitat.

Publicitat

El dilluns es farà el sorteig de les diferents eliminatòries que venen marcades per la classificació de la lliga regular. El Sabadell, com a tercer classificat, té com a possibles rivals: Badajoz, At. Madrid B i Bilbao Ath. Es jugaria el 18 o 19 de juliol. En cas de superar-la el dimecres 22 afrontaria la següent eliminatòria -probablement contra un dels campions perdedors- i la final està prevista pel 25 o 26 de juliol. Tots els partits seran a porta tancada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top