Ciutat

El Corte Inglés reobre les seves portes dilluns

El Corte Inglés de Sabadell obre dilluns, amb l’arribada de la fase 2 al Vallès Occidental. L’establiment oferirà la totalitat de l’oferta comercial tot i que, conforme a la normativa establerta, s’hi accedirà amb un aforament limitat i serà obligatori l’ús de guants i mascaretes.

L’empresa ha implantat les mesures de seguretat corresponents i ha adaptat la botiga a la reobertura. A banda de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a diversos espais de l’establiment, s’han instal·lat vinils al terra que marquen la distància personal de dos metres, així com mampares biològiques a les caixes, punts d’informació i mostradors

Com serà l’obertura?

El Corte Inglés sotmetrà els productes retornats o les peces que els clients s’emprovin i no comprin a higienització amb centres de planxa de vapor DS-38, exposició a llum ultravioleta-C i d’altres fórmules acreditades. També eliminaran les bosses utilitzades per a les devolucions i desinfectaran les perxes. Als emprovadors, es mantindran les distàncies de dos metres.

Comentaris
To Top