Ciutat

S'inaugura el bar Canalla al Racó del Campanar

bar canalla / LLF
/ Lluís Franco

Ocuparà l'antic local dels 100 montaditos, al Racó del Campanar, i oferirà la seva especialitat en tapes. Dimecres s'inaugura Canalla, el tercer bar del Grup Gonvil, nascut a Cerdanyola del Vallès. Amb una cuina ininterrompuda i obert tot l'any, oferirà carta per a l'esmorzar, menú diari i carta per sopar.

Malgrat que els propietaris tenien prevista l'obertura el 16 de març, l'estat d'alarma els ha obligat a endarrerir els plans. "Obrim amb totes les garanties i la certesa que funcionarà. Preveiem obrir i omplir l'aforament permès: al Centre, l'hostaleria està funcionant", explica Dani González, director del grup Gonvil.

Publicitat

L'estat d'alarma no ha alterat els seus plans, més enllà de la inauguració. La filosofia del local és la mateixa: tapes, hamburgueses i el plat canalla, un plat combinat que s'allunya del tradicional. "Oferim plats de carns de qualitat, com l'entranya o calamar de platja. Plats de qualitat a preus competitiu, aquesta és la nostra filosofia", explica González.

Les expectatives són altes. Els propietaris preveuen una bona acollida del nou establiment. "Estem a una zona de pas, ple de famílies i gent jove", explica el director del Grup Gonvil, que subratlla la "qualitat" de la restauració a la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top