Ciutat

S’inaugura el bar Canalla al Racó del Campanar

bar canalla / LLF
/ Lluís Franco

Ocuparà l’antic local dels 100 montaditos, al Racó del Campanar, i oferirà la seva especialitat en tapes. Dimecres s’inaugura Canalla, el tercer bar del Grup Gonvil, nascut a Cerdanyola del Vallès. Amb una cuina ininterrompuda i obert tot l’any, oferirà carta per a l’esmorzar, menú diari i carta per sopar.

Malgrat que els propietaris tenien prevista l’obertura el 16 de març, l’estat d’alarma els ha obligat a endarrerir els plans. “Obrim amb totes les garanties i la certesa que funcionarà. Preveiem obrir i omplir l’aforament permès: al Centre, l’hostaleria està funcionant”, explica Dani González, director del grup Gonvil.

L’estat d’alarma no ha alterat els seus plans, més enllà de la inauguració. La filosofia del local és la mateixa: tapes, hamburgueses i el plat canalla, un plat combinat que s’allunya del tradicional. “Oferim plats de carns de qualitat, com l’entranya o calamar de platja. Plats de qualitat a preus competitiu, aquesta és la nostra filosofia”, explica González.

Les expectatives són altes. Els propietaris preveuen una bona acollida del nou establiment. “Estem a una zona de pas, ple de famílies i gent jove”, explica el director del Grup Gonvil, que subratlla la “qualitat” de la restauració a la ciutat.

Comentaris
To Top