Publicitat
DSTaula

Benvinguts!

Canalla, unes tapes ben canalles

Ocupa l’antic local dels 100 Montaditos, al Racó del Campanar, i ofereix la seva especialitat en tapes, tant al migdia com a la nit. A una de les seves taules trobem les amigues Gemma Ambròs i Maite Salazar, degustant unes suculentes hamburgueses amb formatge de cabra (a la imatge). I d’acompanyant, una fresqueta copa de vi blanc, fantàstica per a l’estiu. Entre setmana també podeu apostar pel menú del dia (11,50 euros menú sencer o 9,50 euros mig menú).

La Fresca, fres, sa i ple de color

Ens acostem a La Fresca i hi trobem les cosines Alba Chic i Núria Aguilar a taula. Chic viu a França i ha tornat a casa de vacances, així que celebren la retrobada familiar. Aguilar coneix La Fresca perquè va coincidir amb Marta Trias a l’institut i ve sovint a degustar plats com la crema freda de meló, coc i menta o els peixos a la planxa (a la imatge). “I fa un temps els vaig dir a les meves amigues que estava embarassada aquí mateix, fent un cafè”, afegeix Aguilar.

La Piemontesa, cuina al forn de la llenya

La vida. En aquesta taula celebren la vida. O millor dit, la connexió entre vides de diferents generacions. Antònia Fernández i Frederic Monasor han quedat per dinar no pas amb la seva neta, sinó amb la seva besneta. Es tracta de Daniela Soriano, filla del jugador del Girona Jonathan Soriano. Per la banda jove els acompanya Izan Martínez. “Ens feia il·lusió venir amb la besneta, la veritat”, explica l’Antònia. Per a tots quatre és la primera visita al restaurant La Piemontesa, que ha acabat d’obrir al carrer de les Valls. Hi podreu degustar pizzes al forn de llenya, cuites a la vista del públic. També fan gustosos entrants, tant amanides i croquetons com focaccia italiana (de ceba, d’olives…). Tampoc no falten les pastes i les lasanyes. Però si sou carnívors, podreu gaudir d’un entrecot fet al punt que més us agradi.

Presseguer, el fruit natural

La botiga de joguines Ribas, tancada el març passat després de 110 anys d’història, ha donat pas al restaurant Presseguer. L’establiment té una capacitat per a 140 comensals i s’hi fa cuina mediterrània, com ara una amanida de tomàquet amb burrata (a la imatge), que degusta un grup d’amics en plena celebració d’un aniversari. “Sabadell és una ciutat de referència”, assenyala un dels socis de Presseguer, Rubén Andújar, qui té per objectiu aportar a Sabadell “el que actualment no hi ha”. Amb l’obertura d’aquest restaurant s’han contractat una vintena de treballadors de la ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top