Publicitat
ESPECIAL ASCENS A SEGONA A

El Deportivo hauria contactat amb Mackay per tornar a Segona A

El porter gallec va ser un dels herois en el 'play-off' d'ascens / Lluís Franco

El porter del Centre d'Esports, Ian Mackay, està a l'òrbita del Deportivo de la Coruña. Així ho indica el portal @InfutbolGalicia dedicat a l'actualitat de tot el futbol gallec. Sempre segons aquest mitjà digital, el Depor, un cop consumat el descens esportiu a Segona Divisió B, vol fer un equip amb garanties per tornar la pròxima temporada al futbol professional. Un dels seus objectius seria el retorn de Mackay, qui ja va ser jugador deportivista.

Ja s'hauria produït una primera presa de contacte amb el jugador i s'assegura que és la primera opció per ocupar la porteria. Mackay, que es va convertir en un dels herois arlequinats en el 'play-off' d'ascens a les tandes de penals, va ser un dels primers futbolistes a renovar el contracte pel Sabadell i el seu compromís sembla ferm. A més, el porter té ara l'oportunitat de tornar al futbol professional i treure's l'espina de la seva anterior etapa en l'equip arlequinat a Segona A, quan gairebé només va jugar 4 partits. Va topar amb un gegant com De Navas i una inoportuna lesió a principi de temporada.

Encara que el possible retorn A Coruña comportaria un elevat grau d'emotivitat, la inestable situació institucional del Deportivo i el fet de militar a Segona B semblen debilitar moltíssim aquesta possibilitat apuntada des de terres gallegues. D'altra banda, altres mitjans també apunten l'interès pel jugador congolès amb passaport belga de la Cultural Leonesa, Andy Kawaya, qui també ha estat a la llista del Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top