Publicitat
EL TEMPS

Menys fred matinal

Aquest dimarts l'arrencarem amb temperatures més suaus, deixant enrere els matins freds de les darreres jornades. Així, la temperatura mínima pujarà moderadament i puntualment de manera acusada, mentre que la màxima semblant o lleugerament més baixa.

La mínima quedarà entre 9 i 14 ºC, mentre que la màxima serà d'entre 17 i 22 ºC.

Publicitat

De matinada hi haurà bancs d'estrats baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central i del Prepirineu, mentre que a la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts. Al llarg del matí, s'obriran algunes clarianes, mentre que arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o molt ennuvolat a la meitat oest. A partir de mitja tarda, la nuvolositat es farà menys compacta tot i que ràpidament de nou augmentarà la presència de núvols baixos al litoral i prelitoral.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top