Ciutat

Avan presenta el nou calendari solidari amb les il·lustracions de 12 artistes de la comarca

El tradicional calendari solidari d’Avan compta en l’edició del 2021 amb les il·lustracions de 12 artistes de la comarca, una per cada mes. El calendari també inclou 12 reptes per entrenar el cervell durant tot l’any.

Aquest cop el calendari és ben diferent de com era fins ara. La fundació va convocar un concurs obert a tothom a través de les xarxes socials per il·lustrar-lo, i l’única premissa que l’artista havia de complir era deixar que la inspiració parlés per si mateixa, pensar en l’Avan i a projectar una imatge d’esperança cap al 2021. Tanmateix, s’havia de comprometre a cedir la seva obra per a aquesta acció solidària.

La fundació Avan destaca que “la resposta va ser tot un èxit” i finalment s’han escollit les il·lustracions dels sabadellencs Abraham Albinyana, Eva Fernàndez i Elisabeth Miñan; de Luisa Montes, Marta Rodríguez i Jaume Farrés de Terrassa; Cristina i Gisela Castañé i Yvette Sánchez de Castellar; Maria Sánchez de Rubí; Júlia Colell de Sentmenat; Anna Duran de Sant Quirze i Susanna Pellicer de Sant Cugat.

Reptes per estimular el cervell

Enguany també s’ha introduït una altra novetat i cada mes es proposa un petit exercici estimulant, un repte cognitiu per entrenar el nostre cervell. Per exemple:

“Abans d’anar a dormir recorda en veu alta què has sopat, què has dinat i què has esmorzat. I ahir? I abans d’ahir? Cada dia has de dir en veu alta els àpats que has fet fins on te’n recordis”.

El calendari solidari està disponible a qualsevol seu de l’Avan, la de Sabadell és al carrer de l’Estrella, 110 (Centre). El cost és de 6 euros, que ajuden a mantenir la tasca de suport assistencial i social de la fundació.

Comentaris
To Top