ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Estem en un bon moment”

El tècnic arlequinat donant instruccions als seus jugadors a El Toralín / LALIGA

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després del triomf davant la Ponferradina (0-3)

El Centre d’Esports culmina la semana grande: “La veritat és que ara mateix, amb aquesta Segona Divisió, on tot passa molt de pressa, estem en un bon moment. És cert que la Ponfe hauria merescut algun més i nosaltres hem estat molt efectius. Crec que el resultat és una mica exagerat. Hem fet un gran partit i en els moments clau hem estat millors”.

Millor versió del Sabadell: “Estem a baix de tot. La Ponferradina ve de fer grans partits contra Sporting i Espanyol. No ens equivoquem. Nosaltres hem de continuar competint al 200% per evitar que els errors no ens penalitzin. Al principi de la temporada mereixíem una mica més. No ens podem oblidar que dijous tenim un altre partit. Guanyar a Segona Divisió és molt difícil”.

Ian Mackay i Edgar Hernández: No m’agrada parlar d’individualitats. Tots han fet una gran feina. Quan vam fitxar l’Stoichkov ja n’érem conscients. LIan està recuperant aquest nivell gràcies, també, a la competència amb el Diego Fuoli. Estic encantat amb ell, amb la seva ajuda perquè el límit cada dia estigui més alt per l’Ian. Tenim dos grans porters.

Plantilla llarga: “Després de tres dies alguna cosa havíem de moure. Crec molt amb la idea que si disposes d’una plantilla llarga, l’has d’utilitzar”.

Nou dels onze jugadors de l’onze titular, vénen de Segona Divisió B: “Quan vam confeccionar la plantilla ja ho sabíem. Som un equip petit pel que fa al pressupost. Els jugadors s’ho mereixien. Són molt i molt vàlids… a partir d’aquí, però, quan la pilota no entra… Estic molt content amb ells. L’Edgar i el Néstor han fet un gran treball a dalt. L’Òscar no para de córrer i juntament amb l’Ángel són jugadors molt importants. Com també l’Heber, que avui jugava a una posició que l’any passat només hi va jugar dues ocasions”.

El Sabadell fa el partit perfecte i goleja la Ponferradina (0-3)

Comentaris
To Top