Oci i cultura

Héctor Lozano guionitza la segona temporada de ‘Merlí. Sapere Aude’

Héctor Lozano, durant un moment del rodatge / CEDIDA

Merlí. Sapere Aude ja té segona temporada. Tot coincidint amb l’emissió de la sèrie en obert a TV3, el canal Movistar+ anuncia ara que ja ha acabat el rodatge dels capítols de continuïtat.
Segueix així la línia ascendent del guionista Héctor Lozano (Sabadell, 1974), qui ja va adquirir la fama escrivint les trames de la sèrie original (Merlí).

L’spin-off centrat en el personatge de Pol Rubio (interpretat per Carlos Cuevas) també ha assolit bones dades de share i ha esdevingut, a més, una icona LGTBIQ+, donada la profusió de personatges homosexuals i el tractament natural que en fa.

La gravació va començar el passat mes d’agost i s’ha desenvolupat en diferents localitzacions de Barcelona, com la platja de la Barceloneta, el Barri Gòtic, el barri de la Sagrada Família o la Universitat de Barcelona. La segona temporada de Merlí. Sapere aude s’estrenarà el 2021 a Movistar+.

Héctor Lozano la defineix així: “És una sèrie optimista, esperançadora, i aquesta temporada mantindrem més que mai el mateix to. De fet, per a mi, de totes les temporades de Merlí, aquesta és la més optimista”.

Héctor Lozano, creador de Merlí: “A Movistar hi ha més diners, i ho penses tot a l’engròs”

Pel que fa a la trama, un fet inesperat serà com una prova de foc per al procés de maduresa del Pol i suposarà la culminació d’un personatge que s’ha fet gran a base d’obstacles.

Comentaris
To Top