ESPORTS

Antonio Hidalgo: “No podem ser tan fràgils”

Antonio Hidalgo, donant instruccions als seus jugadors / LL. FRANCO

Valoració del partit: “Jugar cada tres dies està clar que és difícil. Han passat massa coses a la primera meitat. El partit estava massa enlaire, després dels primers 15-20 minuts, hem controlat una mica més, però, en general, ha estat descontrolada per tots dos. A la segona meitat, si bé és cert que no hem estat molt precisos, ni massa frescos, el pitjor ja havia passat: no hi havia hagut cap ocasió. Però hem tornat a encaixar d’una manera massa fàcil. Si t’han empès, com el dia del Leganés, però no ha estat el cas”.

Expulsió: “L’Heber ha saltat amb un jugador del Màlaga i li ha donat un cop, però l’àrbitre no ho ha vist. Si no que ha estat el mateix Heber qui ha avisat perquè entressin les assistències perquè li havia fet mal. A partir d’aquí, l’àrbitre li treu targeta groga i jo li he demanat explicacions fins a treure’m la segona groga. En tenia ganes. Estava més pendent de la gent de la grada que no de treure les targetes que toquen. Esperem que no ens toqui més aquest àrbitre”.

Amb poc, tornen a marcar: “El partit estava controlat, sobretot, a la segona meitat. Nosaltres hem de veure que no podem ser tan fràgils. Amb un partit jugat fa tres dies, sense ocasions, però dominant el partit … Hem de millorar moltíssim aquesta situació. Concedim gols massa fàcils”.

Del 7 de 9, al 0 de 6 en dues setmanes: “Tot entrenador desitja que no es converteixi en una muntanya russa. Necessitem una mica més de regularitat, sobretot al principi. Ara hem de descansar i preparar el partit de Logronyo. Portem molta tralla a les cames. Tenim una setmana neta per treballar alguns aspectes i a partir d’aquí continuar competint”.

Nou pas enrere del Sabadell a la Nova Creu Alta davant el Màlaga (1-2)

Comentaris
To Top