Oci i cultura

Rodatge del ‘teaser’ de ‘Casats per amor a la pasta’ de la companyia de teatre de Belles Arts

Un moment del rodatge del ‘teaser’ / CEDIDA

És una incertesa: es podrà estrenar o la Generalitat haurà allargat el tancament de teatres? Sigui com sigui, la companyia de teatre Acadèmia de Belles Arts Sabadell, dirigida per Enric Company, tira endavant. No ens oblidem que “la vida hi és”, malgrat els dies de restriccions, sosté Company. I mantenen la data de l’estrena: el 20 de novembre alçaran el teló per interpretar Casats per amor a la pasta.

Es tracta d’una obra de Luis Coquart, amb la direcció de Cesca Martínez (en la seva òpera prima). Eva Romero és l’ajudant de direcció i el repartiment està compost per Isabel Gonzàlez, Esteve Pou, Roser Justícia, Laura Valero, Zaida Rodenas, Carles Ventura, Quimet Pujolràs i Àngels Castro. Malgrat els dubtes sobre el futur més immediat de les restriccions del Procicat, la companyia va enregistrar el passat 24 d’octubre el teaser de l’obra. “Necessitem diners? Doncs cal descobrir una mina!“, hi apunten d’entrada.

A més, en la configuració de l’attrezzo hi col·labora Gerard Torres Sanmartí, amb l’aportació de l’obra Diari 3. Si res no ho impedeix, l’obra tindrà lloc els dies 20, 21, 22, 27, 28 i 29 de novembre.

Comentaris
To Top