CONTINGUT PATROCINAT

Com desinfectar i mantenir net el teu cotxe sense sortir de casa?

Hem de prevenir el contagi més que mai i és essencial mantenir una higiene correcta a tots els espais, inclòs el cotxe

Neteja i desinfecció de l'interior d'un cotxe / CEDIDA

Torna l’onada i sembla que ens torna a agafar desprevinguts. Més que mai hem de prevenir el contagi, però de res serveix mantenir una higiene correcta si et deixes espais importants sense tractar. Ens referim al cotxe.

Segons un estudi d’una agència de lloguer de cotxes, en els cotxes poden conviure més de 700 soques diferents de bacteris i després de la nostra casa i de la nostra feina, el cotxe és el tercer lloc tancat on més temps passem al llarg de la nostra vida. A més, és un habitacle que compartim amb família, amics o fins i tot amb les nostres mascotes.

L’estudi assegura que únicament el volant pot contenir dues vegades més bacteris que els botons d’un ascensor i quatre més que un bany públic. Després del volant, trobaríem el posagots, el cinturó de seguretat, la maneta interior de les portes, la palanca de canvis i el botó del volum. Per tant, més que mai, hem de mantenir el nostre vehicle net i desinfectat per evitar propagacions de virus i d’altres molts bacteris.

Tenim tres opcions per poder mantenir el cotxe completament net i desinfectat que són:

  • Netejar tu mateix el cotxe

Aquesta podria ser una opció si tens temps i t’entretens a buscar els productes correctes. Tot i així, no tots tenim nocions de neteja i això pot fer que mai arribem a realitzar una correcta desinfecció o ens equivoquem amb els productes que fem servir.

  • Portar el cotxe perquè te’l netegin

Hi ha centres de rentat especialitzats on poder reservar i portar el teu vehicle. Això és molt útil però has de portar el teu cotxe i esperar que ho netegin per tornar a recollir-lo. Et recomanem que vagis a centres de rentat en sec que ajuden a tenir cura del planeta ja que no fan servir aigua.

  • Que te’l netegin al garatge o al carrer, a prop de casa teva o la teva feina

Rentat en sec i a domicili! Com ho llegeixes. Acaba de néixer una empresa de neteja i desinfecció de cotxes a Sabadell que neteja a domicili. És a dir, li dius on vols que netegin el teu cotxe i ells venen i ho fan allà mateix. Netegen mentre ets a casa, a la feina o passejant. Venen en moto, els dones les claus i quan finalitza el rentat t’avisen per retornar-les i ensenyar-te el cotxe que queda com nou.

L’empresa es diu Plazy i si reserves el rentat complet et regalen la desinfecció i et deixen una sorpresa en acabar el rentat.

A més, fan servir cera protectora que deixa protegida la teva carrosseria diversos dies i com que és en sec, estalvies una mitjana de 200 litres d’aigua per rentat.

A la seva pàgina web podeu mirar els preus per una mida de cotxe mitjà i podeu fer la reserva o informar-vos-en per telèfon (646 315 124). Per Whatsapp o per Instagram @plazy_eco atenen ràpidament i són molt amables.

Triïs la manera que triïs, recorda que no només és important que mantinguis el cotxe net, sinó que l’ideal és que et desinfectis les mans abans i després d’agafar el cotxe. Evitaràs deixar virus i bacteris en el teu cotxe i/o propagar en el teu entorn. Entre tots podem aconseguir-ho si prenem les mesures necessàries.

Comentaris
To Top