Ciutat

Salut proposa prorrogar totes les restriccions actuals 15 dies més

Les resticcions als diferents sectors es mantindran / V. ROVIRA

Salut proposarà aquesta setmana al Procicat prorrogar 15 dies més les mesures actuals per frenar la Covid. Ho ha avançat el secretari general del departament, Marc Ramentol, a RAC1. El tancament als sectors de la restauració, la cultura i l’esport, entre altres, es mantindria com a mínim fins al 23 de novembre. Encara que la propagació del virus a Catalunya s’està reduint, Salut vol mantenir la tendència a la baixa.

“La proposta inicial que posarà Salut sobre la taula serà la pròrroga de les mesures actuals. Després s’ha de sotmetre al criteri dels altres departaments i del Procicat”, ha afirmat Ramentol, preguntat pel tancament al públic de bars i restaurants i per les altres restriccions.

La pròrroga del toc de queda, tal com ja ha quedat publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), definitivament es mantindrà fins al 23 de novembre. La població, doncs, no podrà ser al carrer de les 22 h fins a les 6 h, sense causa justificada.

Nadal, incert

Preguntat sobre com serà Nadal, el secretari general ha apuntat que es prendran les decisions el desembre perquè es pugui celebrar de manera segura, però ha descartat relaxar les mesures només pel fet que siguin festes: “L’epidèmia no entén de treves i no crec que ens en doni cap”.

Comentaris
To Top