Ciutat

El tancament a la restauració, la cultura i l’esport es manté 10 dies més

Les restriccions a la restauració, la cultura i l’esport es prorroguen

/ VICTÒRIA ROVIRA

El tancament de bars i restaurants, del sector cultural i de l’esport es mantindrà 10 dies més. L’obertura dependrà del nivell d’ocupació dels hospitals i si baixen els ingressos a l’UCI durant la pròxima setmana. El Procicat, doncs, ha aprovat aquest dijous mantenir les mesures establertes fins al 23 de novembre.

El sector de l’estètica, que de la mateixa manera que la restauració o la cultura va haver de tancar a l’octubre, podrà reobrir. Els centres d’estètica i massatges no estaran afectats per aquesta pròrroga de 10 dies de restriccions, segons s’ha filtrat després de la reunió del Procicat. Per tant, amb les mesures de seguretat corresponents, podrien tornar a l’activitat després d’un mes de tancament.

A banda de restaurants i bars, doncs, la cultura (teatres, cinema, auditoris) i l’esport (gimnasos, entrenaments i competicions no professionals) hauran d’esperar 10 dies per tornar a l’activitat, com a mínim. Dependrà de l’ocupació de pacients ingressats per la Covid als hospitals.

El confinament municipal durant el cap de setmana es mantindrà durant aquests 10 dies, com a mínim. També el tancament perimetral de Catalunya.

Comentaris
To Top