ESPORTS

El Sabadell amb l’objectiu d’intercanviar la dinàmica amb el Logronyès

L'objectiu arlequinat és refer-se de l'última derrota contra el Màlaga / Ll. Franco

Duel directe. Així es pot considerar l’enfrontament d’aquest diumenge (18.30 hores) entre dos nouvinguts a la categoria que van celebrar el retorn al futbol professional la mateixa setmana a terres andaluses. El Logronyès arriba avalat per tres victòries consecutives que li han permès fugir de la zona vermella on es troba el Sabadell des de l’inici de lliga. Precisament el gran objectiu arlequinat és intercanviar les dinàmiques i tornar a sumar després de les dues derrotes a la Nova Creu Alta davant l’Almeria i Màlaga.

Antonio Hidalgo no podrà asseure’s a la banqueta per primera vegada des de la seva arribada al Sabadell. La sanció d’un partit donarà la responsabilitat a l’àrea tècnica a l’analista Ignasi Salafranca, però la connexió està assegurada. Hidalgo ha avançat el retorn a la convocatòria de Pierre Cornud, Xavi Boniquet i Juan Hernández, i en canvi ha descartat Néstor Querol i gairebé Jaime Sánchez. Els principals dubtes a l’onze se centren al mig del camp, amb diverses alternatives.

“Patir és el nostre ADN arlequinat i sabem que ens tocarà patir durant tota la temporada. Ja hem superat situacions més complicades que aquesta”. La frase d’Antonio Hidalgo resumeix la realitat de l’equip arlequinat en aquesta lliga. El tècnic de Canovelles, això sí, demana als seus homes millorar un aspecte important: “hem d’aprendre a sumar punts quan en el partit no passa res i el rival tampoc ens arriba. Un empat a Segona Divisió A pot ser bo”, en al·lusió als punts perduts als últims minuts contra Almeria i Màlaga. Sobre el rival, creu que “ha guanyat solidesa com a bloc i es troba en una bona ratxa. Però en aquesta categoria les dinàmiques canvien molt de pressa”.

Tres baixes tindrà la UD Logronyès, dues forçades pel ‘Virus-FIFA’. Enrique Clemente -jugador procedent del Saragossa que també pretenia el Sabadell- i el polonès Mateusz Bogust (cedit pel Leeds United) estan amb les seves seleccions sub-21, mentre Álex Pérez va caure lesionat a Cartagena. El tècnic Sergio Rodríguez només compta amb dos centrals, Gorka i Bobadilla, ara mateix. El titular a la porteria és una incògnita, entre Rubén Miño i Roberto Santamaria.

Serà la tercera vegada que el Sabadell juga al Nuevo Las Gaunas, on no coneix la derrota. Va guanyar en la 05/06 amb gols d’Orife i Cañadas -victòria que no serviria per evitar el descens a Tercera Divisió- davant el Logronyès CF i va empatar a zero en la 09/10, ja contra l’actual denominació UD Logronyès. El duel serà dirigit pel col·legiat del comitè madrileny, Miguel Ángel Ortiz Arias, amb un antecedent molt recent: el Sabadell-Espanyol (0-1) d’aquesta temporada. En la temporada 15/16 va dirigir un Sabadell-Hèrcules (1-2) a la Nova Creu Alta.

Comentaris
To Top