Publicitat
BARBERÀ

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà recollirà aliments per l’augment de famílies vulnerables

La recollida d'aliments es durà a terme a la plaça de l'Ajuntament / CEDIDA

A Barberà del Vallès, hi ha 889 persones que estan sent ateses als dos centres d’entrega d’aliments de la ciutat, una xifra que va en augment els darrers mesos. En la majoria de casos es tracta de famílies vulnerables, en una situació agreujada per la crisi provocada per la pandèmia. Però també n’hi ha que necessiten ajuda perquè s’han trobat afectades sobtadament. Davant d’aquesta situació, l’Associació de Pensionistes i Jubilats ha decidit organitzar una recollida d’aliments durant tot el dia 27 de novembre, a la plaça de l’Ajuntament.

L’entitat s’ha posat en contacte amb diferents entitats de la ciutat per impulsar la jornada solidària, que es durà a terme sota les mesures de seguretat de prevenció de la Covid. Els aliments recollits seran entregats als centres de repartiment de Barberà. L’Associació de Pensionistes i Jubilats també està oberta a voluntaris que vulguin participar en la iniciativa.

La llista d’aliments més necessaris és la següent: pasta, preferible en paquets de mig quilo; llegums cuinats; llegums secs; Llet sencera i semidesnatada; sucre; cereals; potets per a bebè; oli de gira-sol, preferiblement d’un litre; i galetes, tipus Maria.

“Encara que no sigui el nostre objectiu fundacional, tenim l’obligació moral de col·laborar amb una nova recollida d’aliments. Sobretot, tenint en compte que el Banc d’Aliments tindrà greus problemes per fer aquest any el Gran Recapte, mentre les reserves als centres de distribució disminueixen”, expressa l’associació. L’Ajuntament i el Mercat Municipal 11 de setembre també col·laboraran amb la recollida d’aliments.

Publicitat
Comentaris
To Top