Publicitat
Esports

Centre d'Esports i el Grup Moventia consoliden una relació amb sabor històric

Miquel Martí i Esteve Calzada han explicat diverses anècdotes en l'acte de presentació / Lluís Franco

Patrocinador històric. Centre d'Esports i el Grup Moventia han fet oficial un nou acord de patrocini fins al 2021 i d'aquesta manera es consolida una relació que ve de lluny, com ha explicat el mateix director i president de l'empresa vallesana de mobilitat sostenible, Miquel Martí, en l'acte celebrat a la sala de premsa Miguel Quereda de l'Estadi. "El meu pare va ser directiu del club i jo tinc gravat a la memòria el famós partit contra el Real Múrcia a la vella Creu Alta que va significar l'ascens a Primera Divisió". De fet, ha recitat de memòria l'onze arlequinat, el golejador Cabello i fins i tot ha citat el nom del porter murcià, Campillo, que es va convertir gairebé en un mur. Ha estat l'anècdota divertida que denota, però, l'arrelament i sentiment arlequinat de la família Martí amb el Centre d'Esports.

Han col·laborat en diferents èpoques oferint els seus serveis, però Miquel Martí ha reconegut que "ens fa una especial il·lusió participar en el projecte de l'Esteve Calzada i el seu equip. Han fet una gran feina aquests tres anys i ara l'objectiu és consolidar-se al futbol professional, però si han estat capaços de pujar a Segona A, també poden arribar a Primera Divisió". L'acord és per un any, però totes dues parts estan obertes a ampliar-lo en el futur. També està previst la vinilació de l'autocar habitual dels desplaçaments amb els colors arlequinats, però de moment s'ha ajornat a causa de la pandèmia i es farà quan es recuperi la normalitat i el públic tingui accés als estadis.

Publicitat

Representants de Moventia i Centre d'Esports en la presentació del patrocini a la gespa / Ll. Franco

Esteve Calzada també ha tirat d'anècdota per agrair el suport del Grup Moventia. Ha desvelat que "en el viatge de tornada de Logronyo, dur per la derrota, havíem de fer una parada tècnica obligada i per evitar-ho i guanyar temps van enviar un nou xòfer amb una furgoneta i es va fer el relleu. Un gest que demostra la seva gran predisposició a col·laborar amb nosaltres. És molt important seguir sumant patrocinadors d'aquest nivell, i si són de la ciutat encara més, perquè això també repercuteix de manera positiva en la possibilitat d'augmentar els recursos econòmics i esportius".

L'aliança amb el grup inclou un acord comercial amb Movento i quatres de les seves ensenyes en el sector de l'automoció: Auser (Renault-Dacia), Stern Motor (Mercedes Benz-Smart), Sarsa (Seat-Skoda) i Movento Auto Selecció (vehicles d'ocasió). Moventis-Autocars Calella tindrà una participació important dins del patrocini, com a operador encarregat dels desplaçaments de l'equip amb l'autocar oficial, que donarà visibilitat arreu del territori. Miquel Martí ha estat acompanyat en l'acte per Silvia Martí, vicepresidenta corporativa del Grup, i Miquel Martí Pierre, director general. Per part del Centre d'Esports, Esteve Calzada ha rebut el suport del director general, Bruno Batlle; la vicepresidenta, Ana Navés i el membre del Consell Assessor del Centre d'Esports, Jordi Guarch, persona que ha tingut una destacada participació en les gestions.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top