ESPORTS

El Centre d’Esports lluirà el logotip de la Marató contra el Castelló

La vicepresidenta arlequinada Ana Navés ha participat en l'acte de presentació / CEDIDA (TV3)

El futbol amb la Marató. Els quatre clubs catalans que militen en el futbol professional s’han sumat a la Marató de TV3 que aquest any estarà dedicada a la Covid-19. Una col·laboració que es tradueix a donar visibilitat a la iniciativa lluint el logotip de la Marató a les samarretes en determinats partits. En el cas del Centre d’Esports, serà el dissabte 19 de desembre (16 hores) en el duel a la Nova Creu Alta davant el Castelló. La vicepresidenta i responsable de l’àrea de màrqueting, Ana Navés, ha estat la representant del club arlequinat a l’acte de presentació celebrat a les instal·lacions de TV3 conduït per Núria Llorach, vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA i del Patronat de la Fundació La Marató de TV3. Carles Tusquets (FC Barcelona), Josep Maria Duran (RCE Espanyol) i Delfi Gelil (Girona) han estat els altres representants dels clubs.

“Ho diu el nostre eslògan i ho creiem fermament. Aquesta és una Marató excepcional, davant d’una pandèmia que ha trasbalsat les nostres vides. La Marató, com tota la societat, té reptes molt difícils al davant. I estem convençuts que l’única manera de fer-hi front, és fer-ho junts”, ha explicat Núria Llorach. Per aquesta raó, ha agraït l’aposta dels quatre equips de futbol professional de Catalunya per La Marató. Obrirà el foc el Girona-Rayo Vallecano del 14 de desembre i continuarà pels partits FC Barcelona-València i Sabadell-Castelló del dia 19 i l’Espanyol-Almeria del dia 20. També hi participaran els equips femenins de Barça i Espanyol. Tots ells lluiran el logotip de la Marató a la part frontal de la samarreta de manera excepcional.

La vicepresidenta del Centre d’Esports, Ana Navés, ha subratllat en la seva intervenció que “tots hem crescut amb la Marató i aquesta solidaritat la compartirem amb els nostres socis, veterans i jugadors”. També ha tingut paraules positives per a “tots aquells que hi ha darrere treballant a La Marató i que no se’ls veu i, evidentment, a tots els donants anònims, perquè la seva aportació ens acaba beneficiant a tots”.

Comentaris
To Top