ESPORTS

“Aquest mes de desembre és clau per canviar la dinàmica”

El jugador basc vol tornar a repetir aquesta escena en el seu retorn a Tenerife / Ll. Franco

Tocats, però amb moltes ganes d’aixecar-se. Aquest és el missatge que ha volgut transmetre el jugador arlequinat Iker Undabarrena abans del partit de dijous (19 hores) a l’Heliodoro Rodríguez davant el Tenerife. Per a ell tindrà una mica d’especial perquè va ser el seu equip la temporada anterior encara que no va gaudir de gaire protagonisme. De fet, ja ha jugat més minuts al Sabadell aquesta temporada que en tota la lliga passada al conjunt tinerfeny. “Vaig venir al Sabadell per tenir més continuïtat i, de moment, ho estic aconseguint”, ha subratllat.

Però més que l’aspecte individual, Undabarrena s’ha referit al treball col·lectiu per sortir de l’actual situació. “La derrota davant el Fuenlabrada, per la manera que es va produir, ens va deixar tocats. Va ser un pal molt dur. Hem perdut massa punts en els últims minuts, però aquesta vegada va ser per una acció de mala sort. Estem en un moment que qualsevol petit detall es gira en contra nostre. Però ara ja estem amb moltes ganes de jugar a Tenerife i sumar els tres punts”.

El migcampista basc emfatitza el caràcter lluitador de l’equip per ser optimista: “Considero que hem competit en tots els partits i gairebé en tots hem tingut opcions de guanyar. Els petits detalls ens han penalitzat moltíssim, però aquesta mentalitat és la que ens ha de fer sortit de la zona de descens. Més que preocupació, sentim ràbia i impotència perquè el vestidor pensa que mereixem més punts dels que tenim. Creiem en la idea del tècnic i ens identifiquem amb la feina que estem fent. Treballem per reflectir al camp tot allò que ens transmet”.

Això sí, Undabarrena també té clar que no poden perdre temps i admet que “aquest mes de desembre és molt important i ens dirà on estem i en quina situació afrontarem la segona volta. És clau canviar la dinàmica de resultats. Si enganxem una de positiva, l’equip anirà cap amunt”. Sobre el duel de dijous espera poder “aprofitar els dubtes que pugui tenir el Tenerife després del canvi d’entrenador encara que tenen una bona plantilla, molts de l’any passat que conec bé. Serà clau no concedir gairebé res i ser més contundents”.

Comentaris
To Top