Ciutat

Dones i adolescents, el focus del calendari institucional 2021

Il·lustracions trencadores, frases inspiradores i les dones com a protagonistes. En la nova edició del calendari institucional 2021, anomenat Dones i adolescència, el feminisme i la juventut han centrat la temàtica de l’almanac. L’objectiu és “sensibilitzar sobre les dificultats que pateixen les adolescents pel fer de ser dones i joves”, ha expressat la tinenta d’alcaldessa de feminisme, Marta Morell.

Les imatges del calendari, dissenyades per la tatuadora Sol Chao, estan acompanyades d’una frase reivindicativa que “busca la reflexió i sensibilització” entorn de les adolescents. “El calendari vol fer visible els prejudicis sexistes que encara existeixen”, sosté Morell. La creadora de les il·lustracions sosté que s’ha inspirat en històries que han viscut amigues, familiars i ella mateixa: “Conscienciar a uns pocs ja és molt”, afirma.

/ D.S.

El calendari institucional 2021, del qual s’han editat un total de 12.000 exemplars, el patrocina l’empresa Disnova i s’està repartint a centres cívics, biblioteques i l’Oficina Jove. Elisa Peñalver, en representació a Disnova, destaca que “a les empreses encara hi ha carències en relació a la igualtat” i és per això que aposten per patrocinar, un any més, aquest calendari.

Comentaris
To Top