Ciutat

ERC demana un ple extraordinari per evitar el tancament del Gimnàs Municipal

EL GIMNÀS VA COMENÇAR ELS SERVEIS COM A EQUIPAMENT 'FITNESS' L'ANY 1996 / CEDIDA

El grup municipal d’ERC ha demanat formalment que se celebri un ple extraordinari per evitar el tancament del Gimnàs Municipal. Els republicans volen que els 400 abonats puguin mantenir el servei de fitness i que els treballadors de les instal·lacions mantinguin el lloc de treball.

El portaveu d’ERC, Gabriel Fernández, ha manifestat preocupació per una de les frases de la regidora d’Esports, Laura Reyes, enmig del debat. “No té sentit oferir una cosa pública que ofereix el sector privat”, ha dit la socialista.

“Prego, alcaldessa, que pugui registrar aquesta sol·licitud al més aviat possible perquè no ens enganxi enmig de Nadal”, ha recalcat Fernández.

El Gimnàs tancarà perquè el govern municipal no troba el sentit a oferir el mateix que els actors privats

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha explicat que la concessió del gimnàs va caducar l’any 2017, sense possibilitat de prorrogar-se. Tanmateix, en comptes d’obrir un procés de licitació, es va prorrogar, per la qual cosa ha assenyalat que el Gimnàs Municipal està en una situació d'”alegalitat”. En referència al tancament, ha justificat que, en cinc anys, s’ha passat de 1.100 usuaris a 400.

Comentaris
To Top