ESPORTS

Antonio Hidalgo: “En partits com el d’avui, has de treure puntets”

El tècnic arlequinat, demanant disculpes al col·legiat Gorostegui Fernández-Ortega / LL. FRANCO

Les reaccions del tècnic arlequinat després de la derrota davant l’Oviedo (0-1)

Valoració del partit: “Ha estat un partit molt igualat en el que han passat poques coses. No hem estat del tot encertats a la primera meitat, ja que ens ha costat interpretar com saltaven. En canvi, a la segona meitat, hem estat clars dominadors del partit, amb ocasions molt clares, com la de l’Òscar Rubio dins l’àrea petita i una del Guruzeta. A partir d’aquí, ells no ens han creat perill en tot el partit. Hem millorat en la parcel·la defensiva, però una passada entre línies de Mossa, que havia arribat a la banda contrària, ha acabat en gol”.

Sobre l’expulsió, la segona de la temporada: “A ell no li he dit res ni tampoc al quart àrbitre. Desconec què posarà a l’acta, però quan un àrbitre et diu que t’expulsarà al minut 20 per protestes de la grada… S’ha de posar una mica de seny. Jo no falto el respecte a ningú, ni dic gaires coses. És cert que hem de fer autocrítica, però, casualment, les dues vegades que m’han expulsat ha estat al final del partit”.

Polèmica decisió del VAR: “El penal l’he vist. El Víctor té molèsties al genoll a conseqüència d’aquesta jugada. Ell sol no s’ho ha fet. El jugador rival ha atropellat el Víctor, però altra cosa és la interpretació que n’ha fet l’àrbitre. Des de la banqueta s’ha sentit el soroll”.

L’actuació de l’àrbitre: “Ha tret moltes targetes per protestar. Estava massa pendent de la nostra banqueta. Nosaltres continuarem treballant, és evident. Altra vegada ha estat massa cruel per com s’ha produït. En línies generals ha estat un duel molt i molt igualat amb poques ocasions de gol. Hem de millorar aquestes situacions en les quals passen poques coses”.

La reacció del Sabadell: “Hem fet un partit seriós, davant un bon rival. Novament, els partits tan igualats sempre cauen de l’altra costat i avui hem posat tot el que teníem a la banqueta. Hem acabat jugant amb Néstor, Edgar, Víctor i Heber, deixant només dos defenses al darrere”.

Dimecres, ‘final’ davant l’Alcorcón: “Hem de recuperar a tothom tan aviat com es pugui. Són situacions –Alcorcón– on has de continuar sumant. És un rival directe i has de fer-te fort en aquests partits. S’ha de sumar de tres en tres i en partits molt igualats com el d’avui, has de treure puntets”.

EL QUE DIU L’ACTA

“En el minuto 90 el tècnico Hidalgo Morilla, Antonio, fue expulsado por el siguiente motivo: salir del banquillo y protestar de forma ostensible y reiterada una decisión mía, habiendo sido avisado en varias ocasiones por el árbitro asistente número 1”.

No hi ha insults ni menyspreu i això hauria de significar, en principi, un partit de sanció, però com que és reincidint, el més probable és que li caiguin 2 partits. Caldrà esperar si hi ha al·legacions per part del Sabadell o demana la cautelar perquè el tècnic pugui asseure’s a la banqueta dimecres contra l’Alcorcón.

Pas enrere del Sabadell amb un penal fantasma que anul·la el VAR (0-1)

Comentaris
To Top