Ciutat

Els hospitals de Sabadell i Terrassa fan una crida a la responsabilitat durant les festes de Nadal

L’hospital Taulí de Sabadell, el Consorci Sanitari de Terrassa i la Mútua de Terrassa fan una crida a la responsabilitat de la població del Vallès Occidental aquestes festes de Nadal. Han publicat un manifest en què asseguren que aturar la propagació del coronavirus és cosa de tots i demanen respectar les mesures per evitar contagis i que se saturi el sistema sanitari.

“Fem una crida perquè ens ajudin a que ningú hagi de fer la sobretaula de Nadal a l’hospital”, expliquen en un comunicat conjunt.

Les tres institucions sanitàries coincideixen en què s’acosten dates “assenyalades i importants per a tothom”, però demanen que la ciutadania entengui que “enguany han de ser diferents”.

Els hospitals recorden que el Vallès no ha quedat exempt del repunt de contagis de les últimes setmanes, amb més de 42.000 casos diagnosticats des del març, i asseguren que “som a les portes d’un nou període crític pel que fa al possible col·lapse del sistema sanitari”. Evitar-ho, afegeixen, “és a mans de tots”. I recorden les principals mesures per evitar la Covid-19: distància, rentat de mans i ús de la mascareta.

Comentaris
To Top