Publicitat
Ciutat

Aquí podeu seguir en directe la Cavalcada dels Reis d’Orient des de la Fira Reial

La Fira Reial es retransmetrà en directe per streaming aquesta tarda, de 18 h a 20 h, a través del canal municipal de YouTube. En un format innovador realitzat en col·laboració amb Ràdio Sabadell, la retransmissió es podrà seguir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, en aquest enllaç.

D’aquesta manera, tothom podrà veure els diferents elements de la comitiva reial, distribuïts pels diferents espais de la Fira. És a dir, la zona de tallers de Ses Majestats, el Món dels Desitjos, el Pavelló Reial, com també el Bosc de les Fades de la Son, entre moltes altres sorpreses.

FOTOS: Els infants visiten a Ses Majestats

Carters de la Fira Reial / LL. FRANCO

Aquest nou concepte de cavalcada que implica la Fira Reial compta amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat que contribueixen a transportar els visitants a l’atmosfera pròpia del vespre de Reis.

Carrossa a la Fira Reial / LL. FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top