ESPORTS

El Sabadell-Logronyès continua envoltat de dubtes

El veterà Iñaki Sáenz, entrenant amb mascareta / DIARIO LA RIOJA

Es jugarà dilluns? Aquesta comença a ser la pregunta al voltant del partit Sabadell-Logronyès, marcat pels casos positius de l’equip de La Rioja durant la setmana. El fantasma de la suspensió comença a sobrevolar la Nova Creu Alta, encara que des del club arlequinat no es vol ni sentir a parlar d’aquesta possibilitat. De moment, tot són incògnites. La història arrenca el dimecres quan el Logronyès fa públics quatre casos positius, amb noms i cognoms. Els afectats queden aïllats, seguint el protocol, i la resta de la plantilla continua entrenant. Això sí, amb mascaretes.

El dijous es va produir l’absència d’Àlex Pérez a la sessió. Cap informació des del club, però també se sospitava que podia afegir-se a la llista de positius. I així ha estat. Aquest divendres, la UD Logronyès ha fet un nou comunicat oficial, confirmat el positiu en les proves PCR dels jugadors Ousama Siddiki, Ander Vitoria i José Luis García, Zelu. En canvi, un dels citats al principi, el polonès Mateusz Bogusz, ha donat negatiu en antígens i PCR. Ara són quatre casos positius confirmats.

El més sorprenent, però, és la jornada de descans que va tenir la plantilla aquest divendres. Cal afegir que altres jugadors són baixa segura per Sabadell, com Gorka Pérez per lesió i el colombià Leo Ruiz per sanció. El veterà Iñaki Sáenz està en plena fase final de la seva recuperació, però tot apunta que tampoc hi arribarà a temps. El tècnic Sergio Rodríguez podria afrontar el partit amb un total de 8 baixes i això és el que provoca més dubtes.

El Sabadell es manté a l’expectativa i manté el pla previst com si es jugués el partit. “No entendríem la suspensió”, és el missatge des del club. A diferència del que va passar amb l’ajornament del duel contra l’Alcorcón, ara hi ha més dies per aclarir la situació de la plantilla del Logronyès i probablement entre avui i demà es coneixeran els resultats definitius de les proves PCR de tots els components. El reglament exposa que amb 13 fitxes professionals disponibles s’hauria de jugar. Hidalgo, en canvi, recupera efectius. Juan Ibiza, Adri Cuevas i Pedro Capó estaran a la seva disposició i lúnica baixa confirmada és la del francès Pierre Cornud, per sanció.

Vada, a la llista

El mercat d’hivern es troba en plena recta final i també apunta a decisions d’última hora. L’últim nom a aparèixer, el de l’argentí Valentin Vada, es troba a la llista d’opcions de la direcció esportiva. És un futbolista que s’adaptaria a dues de les condicions clau: es troba en dinàmica d’equip i té experiència a Segona Divisió A. Ha participat aquesta temporada en 14 partits del Tenerife -on juga cedit per l’Almeria- i voldria tenir més protagonisme. El Tenerife li busca una sortida per poder fitxar. De moment, s’ha d’interpretar com una “opció valorable” entre moltes altres.

Comentaris
To Top